Zenith och Maverick, kan fås med olika motorvarianter. Från Atom 80 till Thor 250

Parajet erbjuder tre modeller - Zenith, Maverick och Volution -  tillgängliga med ett brett urval av motor alternertiv. Välj mellan direkt drift eller centerfugalkoppling. Elstart eller drag snöre: Du kan oxå välja mellan tre olika gashandtag . Parajet, Polini eller Vittorazi. Det är lätt att skräddasy det som passar dig bäst.

Det är viktigt för din säkerhet och njutning att välja en motor som har rätt mängd kraft. Den primära faktorn för att bestämma ditt motor alternertiv är din vikt i flygning, men det finns andra överväganden, tex, höjden på din startplats och dina fysiska förmågor. Om din motor har otillräcklig kraft, kommer din startsträcka att vara längre och du behöver en större startplats. Om du är luftburen kanske du inte har tillräcklig stig för att undvika hinder på ett säkert sätt.

Även om mer dragkraft kan göra starten lättare, kan kraftfulla motorer vara tyngre, vilket gör hanteringen på marken mer utmanande. Mindre motorer kan vara mindre effektiva och kommer att kräva mer bränsle som påverkar vikt, flygtid och intervall. Motortillverkare förbättrar sina designs kontinuerligt med betydande förbättringar i vikt och prestanda. Det är dock värt att notera att hästkraftscitationerna från tillverkarna inte alltid är korrekta.

Parajet Zenith Atom 80

ParaJet Zenith

Parajet The Falco

Falco, the new Paratrike from Parajet.

Parajet Maverick Standard

Parajet Maverick

Paramotorpaket 2

Parajet Maverick, Sky Zorro, Nödskärm Sky SYSTEM II och Snabbpacksäck.

Här kan du köpa motorer, redervdellar, proppelrar och verktyg.

Dom vanligaste reservdelarna och tillbehören finns på vår sida under Parajet reservdelar.

Klicka på länken ovanför. Leta upp det du behöver på Parajets hemmsida och fyll i bestälningsfomuläret, så får du pris på det du vill ha, ingen bestälning skickas fören du godkänt prist.

Hitta du inte det du behöver här, så tveka inte att höra av dig.

Bestälningsfomulär

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.